Όροι Χρήσης

Τρόποι Αποστολής

Ο τρόπος αποστολής των προϊόντων μας είναι αποστολή με ACS Courier. Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα με αξιοπιστία και ασφάλεια, και πάντα με γνώμονα την γρήγορη παραλαβή από την πλευρά των πελατών μας.

Θέλετε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα μας με συγκεκριμένο τρόπο, ή με συγκεκριμένες οδηγίες? Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας και να αναφέρετε τις προτιμήσεις σας.

Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

1. VISA

2. MASTER CARD

3. MAESTRO

4. AMERICAN EXPRESS ‘

5. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

6. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Εάν προτιμάτε κάποιον τρόπο πληρωμής διαφορετικό από τους παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να σας διευκολύνουμε.

Πολιτική Ασφαλείας

Όλα τα στοιχεία που συλλέγονται κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, κατά την εγγραφή σας στο newsletter ή στο κατάστημα, και τέλος κατά την παραγγελία σας, δεν προωθούνται σε καμία περίπτωση σε άλλες εταιρίες ή φυσικά πρόσωπα. Διασφαλίζουμε την ασφάλεια των πελατών μας με κάθε μέσο, και δεσμευόμαστε να κρατήσουμε τα στοιχεία σας ασφαλή.

Θέλετε για τον οποιοδήποτε λόγο εχεμύθεια κατά την παραλαβή των προϊόντων σας; Επικοινωνήστε μαζί μας πριν κάνετε την παραγγελία σας και ενημερώστε μας ώστε να συσκευάσουμε τις αγορές σας με πλήρη διακριτικότητα.

Όροι Επιστροφών

Φυσικά και είναι δεκτές οι επιστροφές, όπως άλλωστε ορίζει ο σχετικός νόμος για το εμπόριο μέσω διαδικτύου. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τους όρους επιστροφών σε περίπτωση που θελήσετε να επιστρέψετε ένα προϊόν από τις αγορές σας.

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή το παραλάβετε σε μη άριστη κατάσταση, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του χωρίς χρέωση μεταφορικών. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε της εξ αποστάσεως αγοράς των αγαθών, αυτό θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των αγαθών. Τα αγαθά θα πρέπει να επιστραφούν στο φυσικό μας κατάστημα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της επικοινωνίας . Η προθεσμία τηρείται εάν ο καταναλωτής στείλει πίσω τα αγαθά πριν από την εκπνοή της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών από την παραγγελία. Ο καταναλωτής επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για την διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω το Susucube επιστρέφει κάθε πληρωμή που έλαβε από τον καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένων κατά περίπτωση, των δαπανών παράδοσης, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα συμπλήρωσης της αίτησης επιστροφής,η οποία αποστέλλεται άμεσα στο email του πελάτη,  χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που ο καταναλωτής χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν ο καταναλωτής έχει ρητώς συμφωνήσει διαφορετικά και υπό τον όρο να μην επιβαρυνθεί ο καταναλωτής με δαπάνες προκύπτουσες από την επιστροφή των χρημάτων.

Κατά παρέκκλιση από την προηγούμενη παράγραφο, το Susucube δεν απαιτείται να επιστρέψει πρόσθετες δαπάνες παράδοσης, εάν ο καταναλωτής ρητώς είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η ιστοσελίδα αυτόματα.

Εξαίρεση από το δικαίωμα υπαναχώρησης αποτελούν αγαθά κατόπιν ειδικής παραγγελίας που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων.

Για να γίνει επιστροφή περίπτωσης DOA θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από το αντίγραφο του «Παραστατικού Αγοράς», να είναι σε άρτια κατάσταση και συνοδευόμενο με όλα τα παρελκόμενα, να είναι εντός της προβλεπόμενης διάρκειας και να συνοδεύεται από αναλυτική περιγραφή του προβλήματος.